X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
American Pie

American Pie 1999 Online Subtitrat

Premiera: 9 iulie 1999

Vezi Acum American Pie 1999 Online Subtitrat in romana calitate HD. American Pie este un film lansat in 1999 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Paul Weitz
Director

Actori

Jason Biggs isJim Levenstein
Jason Biggs
Jim Levenstein
Alyson Hannigan isMichelle Flaherty
Alyson Hannigan
Michelle Flaherty
Tara Reid isVictoria '
Tara Reid
Victoria '
Seann William Scott isSteve Stifler
Seann William Scott
Steve Stifler

Descriere American Pie

Plăcintă Americană – Universal Pictures prezintă „American Pie”, o explorare fără prejudecăți a celui mai dorit – și mai umilitor – ritual din perioada adolescenței, cunoscut sub numele de ‘pierderea virginității’. În această lecție amuzantă despre viață, dragoste și sex, o gașcă de prieteni, sătui de reputația de virgini, se hotărăsc să treacă la acțiune. Neexperimentați dar plini de hormoni care clocotesc, băieții încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată pentru „a o face”. La rândul lor și fetele sunt la fel de stresate, dar și confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca ‘prima dată’ să fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgică spre acea perioadă din viețile noastre când făceam totul pentru a ne păstra demnitatea dar în cele din urmă eșuam lamentabil.

Jim (JASON BIGGS) este un băiat ca oricare altul numai că este disperat din cauza virginității. De când părinții săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit și mai disperate. Acasă, tatăl său bine-intenționat (EUGENE LEVY) participă cu reținere la educația sexuală a fiului sau. Nici la școală lucrurile nu sunt prea roz: experiența cu o studentă cehă, Nadia (SHANNON ELIZABETH) s-a dovedit a fi un dezastru transmis pe Internet, așa că singura speranță este Michelle (ALYSON HANNIGAN), o tipă vorbăreață, membră a unei trupe de muzică, care cântă foarte bine la flaut. Un lucru este cert… după epuizarea tuturor variantelor posibile pentru a se iniția în tainele sexului, Jim nu se va mai uita niciodată la o placintă cu mere în același fel!

Titlu originalAmerican Pie
Nota IMDb7.0 din 344,807 voturi

Lasa un comentariu