X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Alita: Battle Angel

Alita: Battle Angel 2019 Online Subtitrat

Premiera: 31 ianuarie 2019

Vezi Acum Alita: Battle Angel 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Alita: Battle Angel este un film lansat in 2019 de actiune, aventura, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Alita: Battle Angel

Alita: Îngerul războinic – De la producătorii vizionari James Cameron („Avatar”) și Robert Rodriguez („Sin City”), vine Alita: Îngerul războinic, o aventură epică a speranței și a încrederii în forțele proprii.

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria.

Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.

Titlu originalAlita: Battle Angel
Nota IMDb7.5 din 96833 voturi

Download Alita: Battle Angel

(3) comentarii

Lasa un comentariu