X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Alien: Covenant

Alien: Covenant 2017 Online Subtitrat

Premiera: 9 mai 2017

Vezi Acum Alien: Covenant 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. Alien: Covenant este un film lansat in 2017 de horror, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ridley Scott
Director

Actori

Michael Fassbender isDavid / Walter
Michael Fassbender
David / Walter
Katherine Waterston isDaniels Branson
Katherine Waterston
Daniels Branson
Billy Crudup isChristopher Oram
Billy Crudup
Christopher Oram
Danny McBride isTennessee Faris
Danny McBride
Tennessee Faris
Demián Bichir isSergeant Carl Lope
Demián Bichir
Sergeant Carl Lope
Carmen Ejogo isKarine Oram
Carmen Ejogo
Karine Oram
Amy Seimetz isMaggie Faris
Amy Seimetz
Maggie Faris
Nathaniel Dean isSergeant Hallett
Nathaniel Dean
Sergeant Hallett

Descriere Alien: Covenant

În spațiu, nimeni nu îți poate auzi strigătul. Patru decenii mai târziu, aceste cuvinte încă rămân sinonimele intensității autentice ale capodoperei futuriste horror marca Ridley Scott: Alien. Acum, creatorul francizei atât de cunoscute se reîntoarce în universul pe care l-a creat pentru a-i explora cele mai întunecate parti odată cu Alien: Covenant, o aventură care îți va accelera bătăile inimiii și care testează limitele terorii.

La bordul navei Covenant predomină liniștea. Echipajul împreună cu celelalte 2,000 de suflete care se află la bord sunt într-un somn criogenic adânc, în timp ce un Walter sintetic străbate coridoarele de unul singur. Nava se îndreaptă către îndepărtata planetă Origae-6 unde, în îndepartata parte a galaxiei, coloniștii speră să instituie un nou avanpost pentru umanitate. Însă pacea instaurată se destramă când în apropierea coloniei are loc o explozie stelară care distruge stocurile de energie, urmările devastatoare constând într-o mulitudine de victime, deviind astfel misiunea de la cursul său.

În curând, supraviețuitorii descoperă ceea ce pare a fi un paradis neexplorat, un colț de Rai nedescoperit al munților încununați de nori și al copacilor inalti, mult mai apropiat comparativ cu Origae-6, și cu un potențial bun de a deveni ‘acasă’. Însă ceea ce au descoperit, este, de fapt, o lume întunecată și letală, plină de ascunzișuri, cotituri și capcane la fiecare pas. Aflați față în față cu o amenințare ce depășește orice imaginație, exploratorii trebuie să încerce o evadare chinuitoare.

Titlu originalAlien: Covenant
Nota IMDb6.4 din 200,650 voturi

Download Alien: Covenant

(1) comentariu

  • S Sorin20 noiembrie 2019

    Excelent! Cu totul deosebit de celelalte parti „Alien”. De data asta se dovedeste ca „alien” este de fapt starea ajunsa la maturitate a unui virus creat de om , virus care ataca pana la extictie orice forma de viata zoologica (sau cum s-a exprimat androidul Walter: „made of meat”), si care si-a dovedit eficacitatea pe o planeta pe care echipajul navei spatiale „Covenant” o gaseste in drumul lor spre o alta planeta, Origae-6, inspre care pornisera pentru un proces de colonizare / teraformare.

Lasa un comentariu