X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Ad Astra

Ad Astra 2019 Online Subtitrat

Premiera: 17 septembrie 2019

Vezi Acum Ad Astra 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Ad Astra este un film lansat in 2019 de aventura, drama, mister super!
Vezi acum online gratuit!

Director

James Gray
Director

Actori

Brad Pitt isRoy McBride
Brad Pitt
Roy McBride
Tommy Lee Jones isClifford McBride
Tommy Lee Jones
Clifford McBride
Ruth Negga isHellen Lantos
Ruth Negga
Hellen Lantos
Donald Sutherland isThomas Pruitt
Donald Sutherland
Thomas Pruitt
Kimberly Elise isLorraine Deavers
Kimberly Elise
Lorraine Deavers
Loren Dean isDonald Stanford
Loren Dean
Donald Stanford
Donnie Keshawarz isCaptain Lawrence Tanner
Donnie Keshawarz
Captain Lawrence Tanner
Sean Blakemore isWillie Levant
Sean Blakemore
Willie Levant
Bobby Nish isFranklin Yoshida
Bobby Nish
Franklin Yoshida
LisaGay Hamilton isAdjutent General Amelia Vogel
LisaGay Hamilton
Adjutent General Amelia Vogel

Descriere Ad Astra

Inginerul spaţial Roy McBride (Brad Pitt) din filmul Ad Astra (2019) online subtitrat pornește într-o expediţie la marginile sistemului nostru solar, pentru a da de urma tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut într-o misiune pentru descoperirea vieţii extraterestre lângă Neptun, și a descoperi misterul ce amenință viața planetei noastre. În drumul său, îi sunt dezvăluite informații secrete, ce pun într-o nouă lumină existența oamenilor și locul nostru în Univers.

În Ad Astra (2019) online subtitrat, Brad Pitt joacă rolul unui astronaut care cutreieră galaxia în căutarea tatălui său dispărut. Personajul lui Brad Pitt nu este Captain Kirk, nici Obi Wan. Este astronautul cu date perfecte pentru o misiune de recuperare, arătând calm în situaţie de tensiune maximă, dar și bărbatul trecut de patruzeci de ani obosit de moștenirea tatălui său – eroul care a facut posibilă colonizarea altor planete.

Titlu original Ad Astra
Nota IMDb 7.0 din 68405 voturi

(2) comentarii

  • Sorin 16 decembrie 2019

    O mare porcarie. Nota 2.

  • S Sorin 8 noiembrie 2019

    Interesant. O expeditie pe orbita planetei Neptun facuta cu scopul de a afla daca exista viata inteligenta dincolo de sistemul solar, esuaza, sau mai bine zis ajunge la concluzia ca suntem singuri. In timpul cercetarilor au loc niste evenimemte in randul echipajului, care inercand sa se opuna comandantului prea autoritar, genereaza niste descarcari de tensiune care amplificate ating pamantul. cauzand un numar mare de victime. Pentru a elucida misterul, fiul comandantuli este trimis sa afle ce s-a intamplat de fapt pe statia orbitala numita Lima. Fiul isi regarsete tatal, viu, dar singur. Aparent acesta a ucis toti memebrii echipajului pt ca se impotriveau continuarea cercetarii pentru viata inteligenta dincolo de sistemul nostru solar.

Lasa un comentariu