X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Act of Valor

Act of Valor 2012 Online Subtitrat

Premiera: 24 februarie 2012

Vezi Acum Act of Valor 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Act of Valor este un film lansat in 2012 de actiune, razboi, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Mike McCoy
Director

Actori

Roselyn Sánchez isLisa Morales
Roselyn Sánchez
Lisa Morales
Nestor Serrano isWalter Ross
Nestor Serrano
Walter Ross
Gonzalo Menendez isCommander Pedros
Gonzalo Menendez
Commander Pedros
Alexander Asefa isChristo's Thug
Alexander Asefa
Christo's Thug
Kenny Calderon isChristo's Thug
Kenny Calderon
Christo's Thug
Raul Canizales II isCartel & Mexican SOF
Raul Canizales II
Cartel & Mexican SOF
Sam Cespedes isChristo's Thug
Sam Cespedes
Christo's Thug

Descriere Act of Valor

O îmbinare fără precedent între eroismul din viața reală și cinematografia originală, „Act of Valor” prezintă un grup de militari americani Navy Seals într-o poveste puternică despre terorismul global contemporan. Înspirat din evenimente reale, filmul combină scene de luptă uimitoare, tehnologie de luptă de ultimă generație și emoție puternică pentru aventura de acțiune supremă. „Act of Valor” duce audiența adânc în lumea secretă a celor mai de elită și bine antrenați războinici din lumea modernă.

Când operațiunea de salvare a unui agent CIA răpit conduce la descoperirea unui plan terorist mortal împotriva Statelor Unite ale Americii, o trupă specială din Navy Selas este trimisă la o vânătoare de oameni în lumea întreagă. Pe măsură ce oamenii viteji din platonul Bandito se grăbesc să oprească un atac coordonat care ar putea ucide și răni mii de civili americani, aceștia trebuie să-și echilibreze devotamentul pentru țară, echipă și familiile de acasă.

De fiecare dată când își îndeplinesc misiunea, o nouă piesă de inteligență dezvăluie o altă întorsătură șocantă spre complotul mortal terorist, care se întinde din Cecenia către Philipine și din Ucraina către Somalia. Operațiunile vaste îi trimit pe militarii Navy Seals de-a lungul globului, pe măsură ce urmăresc cercul terorist la granița dintre SUA și Mexic, unde începe un schimb de focuri cu un rezultat ce poate avea consecințe inimaginabile pentru viitorul Americii.

Titlu original Act of Valor
Nota IMDb 6.5 din voturi

Lasa un comentariu