X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
About Last Night

About Last Night 2014 Online Subtitrat

Premiera: 14 februarie 2014

Vezi Acum About Last Night 2014 Online Subtitrat in romana calitate HD. About Last Night este un film lansat in 2014 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere About Last Night

În spumoasa comedie romantică Spune ce-ai făcut azi noapte, patru tineri din Los Angeles se luptă cu suișurile și coborâșurile vieții amoroase din ziua de azi. Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlnește pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă și isteață, care e la fel de timidă ca și el când vine vorba de relații amoroase. Când chimia dintre ei ajunge la punctul critic, ei sar în pat în chiar seara aceea …apoi în seara următoare… și apoi în altă seară.
Deși au fost descurajați și avertizați de Bernie și de cea mai bună prietenă a lui Debbie, Joan (Regina Hall), Dan și Debbie încearcă să-și construiască o viață de cuplu. Ceea ce află în curând cei doi îndrăgostiți este că în ciuda bunelor intenții și a sentimentelor adevărate pe care le nutresc unul pentru celălalt, povestea lor de atracție spontană și veritabilă va cădea curând în cursele înșirate pe drumul vieții de cuplu și al monogamiei.

Titlu originalAbout Last Night
Nota IMDb6.1 din 18,946 voturi

Download About Last Night

Lasa un comentariu