X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
A Man Apart

A Man Apart 2003 Online Subtitrat

Premiera: 4 aprilie 2003
Gen: ,

Vezi Acum A Man Apart 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. A Man Apart este un film lansat in 2003 de actiune, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

F. Gary Gray
Director

Actori

Vin Diesel isSean Vetter
Vin Diesel
Sean Vetter
Larenz Tate isDemetrius Hicks
Larenz Tate
Demetrius Hicks
Timothy Olyphant isHollywood Jack
Timothy Olyphant
Hollywood Jack
Geno Silva isMemo Lucero
Geno Silva
Memo Lucero
Steve Eastin isTy Frost
Steve Eastin
Ty Frost
Juan Fernández isMateo Santos
Juan Fernández
Mateo Santos
Jeff Kober isPomona Joe
Jeff Kober
Pomona Joe
Mike Moroff isGustavo Leon
Mike Moroff
Gustavo Leon

Descriere A Man Apart

Pe cont propriu -Sean Vetter (Vin Diesel) si partnerul sau Demetrius Hicks (Larenz Tate) s-au ridicat de pe strazile periculoase ale Los Angeles-ului si acum lucreaza impreuna ca agenti DEA, ducand un razboi ce dureaza de 7 ani pentru a anihila puternica retea de droguri de la granita mexicana. Sunt porecliti pistolarii pentru metodele lor dure. Perseverenta celor doi da roade atunci cand il aresteaza pe Memo Lucero (Geno Silva), controversatul cap al cartelului Baja, care e inchis intr-o inchisoare de maxima siguranta. Vetter poate, in sfarsit, sa se duca acasa la sotia lui -Stacy (Jacqueline Obradors) -o adevarata oaza de liniste in mijlocul brutalei realitati a strazii.
Dar imediat dupa arestarea lui Lucero, un personaj misterios, cunoscut doar sub numele de Diablo, revendica violent cartelul Baja. Atunci cand Vetter si Hicks cauta sa-l identifice si sa-l opreasca pe acest individ periculos si enigmatic, Diablo transforma lupta in ceva personal si ii rapeste lui Vetter singura persoana care-i dadea sens vietii- Stacy.

Titlu original A Man Apart
Nota IMDb 6.1 din voturi

Lasa un comentariu