A Gang Story

A Gang Story 2011 Online Subtitrat

Premiera: 10 noiembrie 2011Durata: 102 min.

Vezi Acum A Gang Story 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. A Gang Story este un film lansat in 2011 de crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Actori

Gérard Lanvin isMomon Vidal
Momon Vidal
Tchéky Karyo isSerge Suttel
Serge Suttel
Dimitri Storoge isMomon Vidal jeune
Momon Vidal jeune
Patrick Catalifo isCommissaire Max Brauner
Commissaire Max Brauner
Lionnel Astier isDany Devedjian
Dany Devedjian
Estelle Skornik isLilou Suttel
Lilou Suttel

Descriere A Gang Story

Les Lyonnais – După ce a crescut într-o tabără de țigani săraci, Edmond Vidal zis Momon a dezvoltat un puternic sentiment pentru familie, loialitate, respectarea promisiunilor și mândria pentru originile sale. Dar cel mai important pentru el este faptul că a rămas prieten cu Serge Suttel, alături de care a descoperit viața de prizonier în închisoare pentru că au furat niște cireșe.

Cei doi au ajuns să se implice în crima organizată și astfel s-a format Clanul Lyonilor, cunoscut pentru săvîrșirea celor mai notorii jafuri ale anilor ’70. Ascensiunea lor s-a încheiat în anul 1974 cu o arestare spectaculoasă. Acum, când Momon se apropie de vârsta de 60 de ani, vrea să uite această parte întunecată a vieții sale. El și-a găsit liniștea în retragerea din „Afacere” și dorește să-și trăiască liniștit viața alături de soția sa, Janou, de copii și nepoții lor, pe care i-a făcut să sufere atât de mult. Dar, în acest context reapare Sege Suttel care nu s-a dezis de trecutul său infracțional.

Titlu original

Les Lyonnais

Nota IMDb7.0 din 6,664 voturi

(2) comentarii

Lasa un comentariu