X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
12 Angry Men

12 Angry Men 1957 Online Subtitrat

Premiera: 25 martie 1957
Gen: ,

Vezi Acum 12 Angry Men 1957 Online Subtitrat in romana calitate HD. 12 Angry Men este un film lansat in 1957 de crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Sidney Lumet
Director

Actori

Descriere 12 Angry Men

12 oameni furioși – Acțiunea filmului se compune din deliberările celor doisprezece jurați chemați să se pronunțe asupra vinovăției unui tânăr de 18 ani, de origine hispanică, învinuit ca și-ar fi ucis tatăl. Ceea ce părea inițial un caz limpede, fără complicații, se va transforma într-o etalare a prejudecăților fiecarui personaj în parte, legate de proces, de acuzat sau de ceilalți membri ai juriului.

In camera juratilor, 12 barbati dezbat o crima de gradul unu. Cel judecat este un tanar care si-a ucis tatal cu un cutit. Dupa toate evidentele si circumstantele prezentate pe parcursul procesului se pare ca verdictul juratilor va fi acela de vinovat. Cel de-al optulea jurat nu este insa convins ca tanarul trebuie ingropat undeva intr-o puscarie si cere sa se analizeze din nou toate datele aduse de avocati. In ciuda opozitiei evidente a celorlalti jurati, acesta nu se lasa convins si astfel dezbaterile capata proportii ciudate. Luand de la capat analiza probelor, privind mai putin subiectiv cazul si admitand ca unele marturii pot fi influentate de circumstante si personalitatea martorilor, cei 12 jurati decid, dupa lungi dezbateri, ca tanarul nu este vinovat.

Titlu original12 Angry Men
Nota IMDb8.9 din 557,580 voturi

Download 12 Angry Men

(1) comentariu

Lasa un comentariu