X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
10,000 BC

10,000 BC 2008 Online Subtitrat

Premiera: 22 februarie 2008

Vezi Acum 10,000 BC 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. 10,000 BC este un film lansat in 2008 de actiune, aventura, drama, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere 10,000 BC

Tânărul vânător de mamuți D’Leh (Steven Strait) și iubita sa Evolet (Camilla Belle) trăiesc liniștiți într-o vale preistorică pierdută în munți. Într-o zi, un grup de războinici misterioși le atacă tribul și o răpesc pe Evolet. D’Leh își strânge un mic grup de vânători și pleacă în urmărirea războinicilor, pentru a-și salva iubita. În drumul lor, străbat ținuturi necunoscute și descoperă civilizații umane a caror existență o ignoraseră până atunci. La fiecare popas li se mai alătură câte un trib care, ca și al lor, fusese atacat de vânătorii de sclavi. Astfel, micul grup al lui D’Leh se transformă treptat într-o adevarată armată.

Călătoria lor este presărată cu numeroase pericole, eroii noștri trebuind să înfrunte monștri preistorici și fenomene naturale înfricoșătoare, iar la sfârșitul ei descoperă un tărâm dincolo de orice imaginație, pe care piramide fabuloase se înalță până la cer. Aici ei vor trebui să înfrunte un zeu tiranic, iar D’Leh va înțelege că misiunea lui nu constă doar în a o salva pe Evolet, ci de a asigura viitorul întregii civilizații umane.

Titlu original10,000 BC
Nota IMDb5.1 din 118,620 voturi

Lasa un comentariu