X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
100 Feet

100 Feet 2008 Online Subtitrat

Premiera: 22 iulie 2008

Vezi Acum 100 Feet 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. 100 Feet este un film lansat in 2008 de horror, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Eric Red
Director

Actori

Famke Janssen isMarnie Watson
Famke Janssen
Marnie Watson
Michael Paré isMike Watson / The Ghost
Michael Paré
Mike Watson / The Ghost
Kevin Geer isFather Pritchet
Kevin Geer
Father Pritchet
Tibor Pálffy isHomeless Man
Tibor Pálffy
Homeless Man
Kembe Sorel isPatrolman
Kembe Sorel
Patrolman
Evelyne Kandech isPatrolwoman
Evelyne Kandech
Patrolwoman
Ken Kelsch isGarbage Man
Ken Kelsch
Garbage Man

Descriere 100 Feet

Războiul familiei Watson – Marnie Watson este o femeie a carei viata nu a fost deloc usoara. Dupa ce a indurat nenumarate batai din partea sotului, un politist extrem de violent, Marnie s-a trezit in situatia de a-l omori in legitima aparare, pentru a-si salva viata. Arestata si trimisa la inchisoare pentru omor, Marnie a fost eliberata mai repede insa ea trebuia sa poarte o bratara electrica la glezna, care ii permitea sa se miste pe o raza de 300 m. Arestata la domiciliu, Marnie se vede obligata sa ramana in interiorul casei in care a locuit alaturi de sotul ei.

In tot acest timp partenerul sotului decedat patrula zilnic in fata casei ei, in speranta ca aceasta va incalca termenii eliberarii si o va putea trimite din nou la inchisoare.
Cand lucrurile pareau sa intre la normal pentru ea, arestul la domiciliu parand mai acceptabil decat inchisoarea, Marnie descopera ca problemele ei nu au luat sfarsit. Sotul ei mort, transformat acum intr-un spirit bantuie casa cu intentia de a se razbuna.

Titlu original100 Feet
Nota IMDb5.6 din voturi

Download 100 Feet

Lasa un comentariu